Om oss

Bergen Venesenter ble startet i 2016. Vi holder til i hjertet av Bergen. Du finner oss på Minde Allé 48, kun noen meter fra bybanen på Wergeland, busser og gratis parkering. 
shutterstock_163452293
Ved Bergen Venesenter ønsker vi å gi størst mulig trygghet for pasientene ved å kun ha lokale kirurger som behandlere. Dette betyr både en større fleksibilitet i forhold til hvilke dager som passer deg, men også en større trygghet i etterkant av behandling. 
Komplikasjoner til åreknute-behandlinger, er svært sjeldent.
Likevel er vårt mål at du skal føle deg trygg, ikke bare under behandling, men også i etterforløpet. 

Våre kirurger har bred og lang erfaring innen behandling av åreknuter. Derfor mener vi at Bergen Venesenter har det beste tilbudet til deg. 

Når man skal få utført en privat behandling, er også pris en faktor. Vårt mål er at vi alltid skal være konkurransedyktig på også dette området, noe vi absolutt er. 

 

Vi behandler og fjerner åreknuter med moderne metoder som medisinsk lim, laser, radiobølger, skum og heklenål. Behandlingen er skånsom, uten operasjonssår. Våre karkirurger har stor erfaring innen moderne åreknutebehandling.

Komplett behandlingstilbud for pasienter med åreknuter

Vi undersøker og behandler alle typer åreknuter, og alle pasienter undersøkes med ultralyd for kartlegging i forkant av behandlingen. Selve behandlingene utføres skånsomt via små innstikk i huden, og etterlater seg derfor ingen operasjonssår. 
 
Individuell behandling 
Hver behandling er forskjellig, og våre karkirurger vil vurdere hvilken behandlingsmetode som passer for hver enkelt pasient. Det er vanlig å kombinere to eller flere behandlingsmetoder for å få et optimalt resultat, og behandlingsopplegget skreddersys til hver enkelt pasient.

Vi ønsker deg velkommen til oss for behandling. 

Ansatte

Espen

Dr. Espen Gubberud

gubberud@bergenvenesenter.no

Har tatt sin utdanning ved Universitetet i Bergen, og videreutdanning ved Haukeland Universitetssykehus.
Er spesialist i Generell Kirurgi og Karkirurgi. 
Har operert åreknuter med alle moderne metoder i flere år, ved flere av Bergens sykehus. 

Deltatt på flere internasjonale kongresser, for å hele tiden være oppdatert på nyeste og beste behandling. Også holdt nasjonale foredrag om moderne åreknutebehandling. Det er viktig for Bergen Venesenter at våre kirurger er faglig sterke, for å sikre kunder den beste behandling.  
 
svein

Dr. Svein Amundsen
amundsen@bergenvenesenter.no

Har tatt sin utdanning i Belgia, og videreutdanning ved Haukeland Universitetssykehus.
Er spesialist i Generell Kirurgi og Karkirurgi. 

Har operert åreknuter med alle moderne metoder i flere år, ved flere av Bergens sykehus. 

Deltatt på flere 
internasjonale kongresser, for å hele tiden være oppdatert på nyeste og beste behandling. Dette er viktig for Bergen Venesenter, for å sikre kunder den beste behandling.   

 I tillegg har klinikken tilknyttet spesialsykepleiere, som assisterer under operasjoner og utfører noen av laserbehandlingene.