Ny behandlingsmulighet i ansikt

Vi har spesial-laser mot spindelkar.
img 7Laser er en velegnet metode for fjerning av spindelkar, mindre blodkar som sprenger seg ut i huden.Dette kan være både på beina, men også i ansikt. Vår laser er en Fotona Nd:YAG-laser. Dette er den mest annerkjente på markedet, når det gjelder behandling av blodårer. 

Hva er laserbehandling:
Det er kjent at laser kan brukes mot åreknuter, men denne laseren er noe helt unikt. 
Den behandler de små sprengteblodårene, som tidligere har vært de vanskeligste å få behandlet. 
Behandlingen foregår ved at man skyter på blodåren, og at energien skal lukke blodåren. 

Sprengte blodårer er ofte gjenstridige mot behandling, og det er derfor ikke alltid nok med en behandling. Det er også en tidkrevende behandling, slik at det er lurt å på forhånd tenke ut hvilke områder som er viktigst for deg å behandle. 
XS_Dynamis-1


Etterbehandling:
Vi anbefaler at det behandlede området smøres med fuktighetskrem i en ukes tid i etterkant av behandlingen. 
Unngå at det behandlede området eksponeres for sollys de første ukene etter behandling. Sykemelding er ikke nødvendig. 
 
Bivirkninger:
Lokal irritasjon av huden forekommer vanligvis i starten etter laserbehandling. Dette kan sammenlignes med lett skrubbsår eller lett solbrenthet. Det er ufarlig men kan oppleves som lett ubehagelig. Pigmentforandringer kan forekomme i svært

sjeldne tilfeller, men er da oftest forbigående.
spider_veins_sult_rn

Begrensinger ved laserbehandling:
Det er viktig å ikke ha altfor optimistiske forventinger til behandlingen, men man kan regne med en ca 50-70% bedring etter hver behandling. Det er mulig å gjenta behandlingen dersom resultatet ikke er tilfredstillende. Noen trenger flere behandlinger for å oppnå optimalt resultat. Mange ser fin effekt etter 5-8 uker, men noen ganger kan først se endelig resultat etter noen mnd. Det er ved denne behandlingen ikke mulig å garantere resultat dessverre. 

Sidekart

Artikkelkategorier

Kontakt oss